Adam Sunde

Adam er en siste års siviløkonomstudent ved Handelshøyskolen BI, der han har startet på en master i finans. Gjennom BIs «Double Degree»-program fullfører han også en master i strategi og digital transformasjon ved EDHEC Business School i Lille, Frankrike. Ved siden av studiene har Adam hatt flere sentrale roller i studentforeningen, hvor han bl.a. har ledet Næringslivsutvalget.

 

Adam startet å arbeide for Ontogeny høsten 2017, og har i løpet av sin tid som studentanalytiker arbeidet med blant annet rådgivning av oppstartselskaper, transaksjonsstøtte ved salg av selskaper og forretningsutvikling for et stort norsk energiselskap.

 

På Handelshøyskolen BI har Adam utmerket seg med svært gode akademiske resultater samtidig som han har engasjert seg i studentforeningen. Adam har de senere årene innehatt verv som leder for Næringslivsutvalget, styremedlem i studentforeningen, styreleder for StudConsult og informasjonsansvarlig i Karrieredagene. Tidligere har Adam vært kursinstruktør i Forsvaret og medgrunnlegger av nettsamfunnet Musikkplassen.no.

 

"Jeg er glad for å kunne være en del av et så erfarent og faglig sterkt team som Ontogeny utgjør. Dette er en fantastisk mulighet for meg til å utvikle meg både faglig og personlig samtidig som jeg får bidratt med akademisk kunnskap og problemløsning for våre klienter"

Ontogeny Group AS

Klingenberggata7 B, 0161 Oslo

linkedIn_logo.png