Geir Olav Opheim

Geir Olav har en lang og verdifull bakgrunn som både toppleder og konsulent. Han har vært konsernsjef, administrerende direktør, divisjonsdirektør og innkjøpsdirektør i store og mellomstore bedrifter, bl.a. Nortura, Coop, Røra Fabrikker og AKA (Norgesgruppen). Han har flere års fartstid som rådgiver, bl.a. fra tiden som Managing Partner i Varde Hartmark og som seniorrådgiver i BearingPoint. Han er nå partner i Ontogeny Group AS. Han har en sterk forretningsmessig teft i kombinasjon med analytisk tenkning. Dette gjør han spesielt godt egnet som leder og som rådgiver og sparringspartner for ledere i krevende situasjoner.

Gjennom årene har Geir Olav arbeidet mye med (topp)ledelse, støtte til toppledelse, operative forbedringer, endring og restruktureringer, strategiske vurderinger og prosesser, innkjøp samt organisasjonsutvikling. Han har dyp innsikt i store, komplekse og logistikktunge bedrifter, og bred erfaring fra private bedrifter og virksomheter med oppgaver for det offentlige, samt i grensesnittet mellom privat næringsliv og det offentlige.

 

Geir Olav har en Master of Science i landbruksøkonomi fra NMBU, og Master of Management-programmer i markedskommunikasjon, markedsføring og strategi og fra Handelshøyskolen BI. Han et også sertifisert innen Lean Six Sigma-metodikk.

Jeg har selv sittet med direkte ansvar for en rekke endringer og forbedringer i store og mindre bedrifter, og vet hva som kreves for at man skal få til reell gjennomføring. Som partner i Ontogeny kan jeg jobbe med det jeg liker best; skape verdier gjennom forbedringer og vekst.

Ontogeny Group AS

Klingenberggata7 B, 0161 Oslo

linkedIn_logo.png