Håvard Opheim

Håvard tar for tiden en mastergrad i finans ved London School of Economics. Han har tidligere fullført en bachelorgrad i økonomi og ledelse ved Handelshøyskolen BI hvor han også tilbragte ett semester ved Universität St. Gallen i Sveits.

 

Håvard begynte i Ontogeny som studentanalytiker mens han fremdeles studerte ved BI, før han gikk over i en fulltidsstilling som analytiker sommeren 2018. I løpet av tiden hos oss har Håvard opparbeidet seg bred prosjekterfaring fra både privat og offentlig sektor. Håvard har bl.a. arbeidet med corporate finance (kapitalinnhenting, oppkjøp og fusjoner), strategiutvikling og -implementering. Gjennom sitt arbeid har han bistått klienter i samtlige faser av oppkjøps- og integrasjonsprosesser og har opparbeidet seg solid erfaring og kompetanse på området.


I løpet av studietiden har han utmerket seg med svært gode akademiske resultater. Ved siden av studiene har Håvard engasjert seg som trener og leder innen ungdomsfotballen i Oslo og Akershus, samt vært involvert i prosjektarbeid ved studentforeningen på BI.

 

Håvard er analytisk anlagt og har stor arbeidskapasitet, med en særlig evne til å kommunisere komplekse ideer på lett forståelige måter. Han er svært interessert i strategiutvikling og finansielle problemstillinger for alle typer virksomheter fra små gründerbedrifter til store, multinasjonale selskaper. 


«I Ontogeny får jeg muligheten til å jobbe sammen med svært dyktige kollegaer, noe som gir meg en unik utviklingsarena. Sammen med Ontogeny-teamet gleder jeg meg til å fortsette å utnytte vår erfaring og kompetanse til å skape reelle og varige verdier i samarbeid med våre klienter.» 

Ontogeny Group AS

Klingenberggata7 B, 0161 Oslo

linkedIn_logo.png