PROSJEKTER

Vi er involvert i en rekke ulike prosjekter, både som konsulenter og som aktive eiere

1280px-Iceland_(supermarket)_logo.svg.pn

Iceland Mat AS

(08.2017 - ) 

Iceland Mat er et dagligvarekonsept med fokus på frossenmat. Konseptet er basert på den engelske dagligvarekjeden Iceland Foods. Iceland er en av Storbritannias raskest voksende og mest innovative matkjeder, anerkjent som et av de beste selskapene å jobbe for i Storbritannia. Iceland Mat innehar rettighetene til å drive Iceland i Norge og har åpnet fem butikker i Norge, i tillegg til å ha etablert distribusjon av varer gjennom etablerte butikkjeder, deriblant Europris AS og Circle K AS. 

 

Ontogeny Group er involvert i Iceland Mat AS som aktiv medeier. Vårt team er i stor grad engasjert i arbeidet med å videreutvikle konseptet på norsk jord. Som aktiv medeier bidrar Ontogeny både operativt, finansielt og i styret.

ascan_logo.png

aScan AS

(08.2017 -  11.2019) 

aScan AS er et programvareselskap som leverer det selvstyrte lagersystemet Aktiv Forsyning som forenkler og optimaliserer materiellbestilling for sykehjem, sykehus, hjemmetjenester og legevakter. aScan International AS har ansvar for å utvikle internasjonale markeder. Systemet til aScan kan vise til dokumenterte kostnadsbesparelser gjennom å redusere tidsbruk, lagerbeholdning og antall produktvarianter som benyttes. Selskapet var årets Gaselle i Akershus i Dagens Næringslivs gasellekåring i 2018.

Ontogeny Group har hatt et hovedansvar for å etablere og utvikle aScan International. Vi har også ledet arbeidet med å få på plass en internasjonal partner. OneMed, en stor, internasjonal leverandør av medisinsk forbruksmateriell, har kjøpt vår eierandel og er nå majoritetseier i aScan AS.

    SOLGT    

Untitled.png

Rebel Group AS

(04.2019 - ) 

Rebel Group er en nyetablert vin- og brennevinsaktør som skal utvikle egne merkevarer og drive importørvirksomhet av anerkjente, internasjonale merkevarer. Selskapet har målsetting om å være et friskt pust i det nordiske markedet. Gjennom innovasjon, kompetanse og en kompromissløs tankegang rundt kvalitet og kommersialisering ønsker de å skape morgendagens vintrender i Norge, og være en ledende brennevinsaktør nasjonalt og internasjonalt.

Ontogeny Group har vært aktivt med i etableringen av Rebel Group. Vi har en sentral rolle i utviklingen av selskapet og bidrar med bransjeinnsikt og forretningsutviklingskompetanse.

Vitir_Logo_yqykvg.png

Vitir AS

(08.2018 - ) 

Vitir AS er en norsk leverandør av en patentsøkt, trådløs infrastruktur for sensorikk knyttet til "tingenes internett" (Internet of Things, IoT). Med enestående rekkevidde og fleksibilitet knytter deres nettverksløsning sammen tusenvis av ulike sensorer basert på et vidt spekter av kommunikasjonsstandarder. Løsningene er spesielt godt egnet for velferdsteknologi (kroppsbårne sensorer) og digitalisering av store forretningsbygg.

Ontogeny Group er en aktiv medeier i Vitir AS og bidrar med ekspertise på strategi-, forretnings- og organisasjonsutvikling i tett samarbeid med gründerne i selskapet. Vårt team har også bidratt aktivt i forbindelse med emisjoner og partnersøk.

Ontogeny Group AS

Klingenberggata7 B, 0161 Oslo

linkedIn_logo.png