Joachim Huse

Joachim er i gang med det siste året av Siviløkonomstudiet ved Handelshøyskolen BI, der han fordyper seg innen Finans. Han har utmerket seg med svært gode akademiske resultater, og har som følge av dette blitt tildelt BI Presidential Scholarship. Han har i tillegg til dette tilbragt ett semester ved Hong Kong University of Science and Technology.

 

Ved siden av studiene har han vært aktiv som konsulent og senere prosjektkoordinator i et studentdrevet konsulentselskap, der han har tilegnet seg verdifull ledererfaring. Han har også hatt en deltidsstilling i en nordisk investeringsbank hvor han har arbeidet med finansiell modellering og strukturering av gjeldspakker for nordiske oppkjøpsfond.

 

”Hos Ontogeny Group har jeg blitt del av et meget kompetent og erfarent team, som danner et ideelt fundament for min personlige utvikling. Jeg ser i stor grad frem til å benytte min faglige kompetanse, samt erfaring fra tidligere prosjekter i konsulent- og bankbransjen, til å bli en allsidig problemløser for våre klienter”

Ontogeny Group AS

Klingenberggata7 B, 0161 Oslo

linkedIn_logo.png