Robert Frostad

Robert har 25 års erfaring fra konsulentvirksomhet og operative lederroller i kommersiell virksomhet. Før han ble en del av Ontogeny jobbet han som rådgiver i McKinsey & Co. og Index Advisors. Som rådgiver har han jobbet med selskaper innenfor bl.a. bank og forsikring, olje- og gassvirksomhet, energi, telekom, næringsmiddel og varehandel. Han er spesialist på restruktureringer og kommersialisering av nye produksjonsteknologier.

 

Han har bred erfaring med utvikling av forretningsstrategier, oppkjøp og fusjoner samt operasjonelle og strategiske restruktureringer innenfor flere bransjer og industrier.

Robert har også erfaring fra Olje- og energidepartementet og LingVitae. I Olje- og Energidepartementet jobbet han med tildelinger av letelisenser, eieroppfølging av Equinor, og statens inntekter fra petroleumssektoren. I LingVitae, et oppstartselskap innenfor bioteknologi, var Robert daglig leder.

Robert er analytisk sterk, og trives med komplekse og krevende problemstillinger.

 

Robert er siviløkonom fra BI og har en master i finans fra London School of Economics.

«Mange år som rådgiver har lært meg at kvaliteten på medarbeidere og arbeidsmiljøet er avgjørende for å levere et godt resultat til våre klienter. I Ontogeny fant jeg en spennende blanding av dyktige og erfarne partnere, og særdeles flinke og talentfulle unge medarbeidere. Ontogeny har et godt fundament for å skape varige og betydelige verdier for våre oppdragsgivere.»

Ontogeny Group AS

Klingenberggata7 B, 0161 Oslo

linkedIn_logo.png